Vitaliteitscoach

Je zit al een tijdje niet lekker in het vel, je hebt een onregelmatige leefstijl en een ongezond eetpatroon. Of heb je last van huidklachten, allergie, stress of vermoeidheid? Met persoonlijke aandacht, heldere communicatie en een professionele aanpak helpt Mooi in Balans! je op weg om het beste uit jezelf te halen voor een energiek leven!

Holistische visie
Om vitaal te worden en te blijven, is het belangrijk dat je lichamelijk, geestelijk en emotioneel in evenwicht bent. Om dit evenwicht te bereiken, werkt vitaliteitscoach Anky Arink op holistische wijze met voedingsadviezen, coaching en leefstijlbegeleiding vanuit lichaams- en geestperspectief. Hierdoor werk je preventief aan je gezondheid en versterk je de werking van je immuunsysteem.

Coachingstraject
Door je bewust te worden van jouw gedrag en gewoonten heb je de sleutel tot succesvolle gedragsverandering te pakken. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst breng ik tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek jouw situatie in kaart én wat je daaraan wilt veranderen. Daarna stellen we een individueel coachingstraject op om samen aan de slag te gaan op een manier die jou past. Met praktische handvatten werk je met een stappenplan om veranderingen door te voeren om jouw doelen te behalen.

Coachingstechnieken 
Tijdens het coachingstraject maakt Mooi in Balans! gebruik van verschillende interventiemethoden zoals NEI-therapie (Neuro Emotionele Integratie), NLP-technieken (Neuro Linguïstisch Programmeren), Transformerend Ademen, cognitieve gedragstherapie en oplossingsgericht coachen. Naast het inzichtelijk maken van belemmerende patronen en overtuigingen word je ook bewust van je eigen positieve kracht om veranderingen door te voeren en je vooraf opgestelde doel te bereiken. Nazorg kan bestaan uit een tussentijdse check-up of vervolgbehandeling. Het coachtraject ronden we af met een evaluatiegesprek.

Meer weten?
Mooi in Balans! helpt je binnen een aantal coachsessies grote stappen te maken. De maatwerk coachingtrajecten zijn zowel voor particulieren als bedrijven. Ga je ook de uitdaging aan om zelf te sturen op een gezonde koers? Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact op met Mooi in Balans! Ben je werkgever en wil je jouw personeel graag vitaal houden om ziekteverzuim tegen te gaan? Vraag dan een offerte aan voor een maatwerktraject.

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop