Striae

Striae zijn zichtbare groeistrepen die veroorzaakt worden door inscheuren van onderhuids bindweefsel. Striae kunnen zowel bij mannen als vrouwen ontstaan op delen van het lichaam, zoals buik, benen, billen en borst(en). Ervaar je de aandoening als cosmetisch storend en wil je dit verminderen? Neem contact op met Mooi in Balans! voor het juiste advies of een striaebehandelplan op maat!

Straie voorkomen
Om striae te voorkomen, is het belangrijk de huid soepel te houden. Voor verbetering van striae werkt Mooi in Balans! met een behandelplan op maat. De behandelingen zijn een combinatie van Reviderm microdermabrasie en het gebruik van producten met hooggedoseerde werkstoffen. In kuurverband krijg je één à twee keer per week een striaebehandeling. Het doel is het weefsel te verstrakken en te verstevigen en het celmetabolisme te activeren. Voor het beste resultaat ondersteun je thuis de behandelingen met een huidverzorgingplan.

Reviderm microdermabrasie bij striae
Reviderm microdermabrasie is de ideale intensieve superpeeling waarbij ultrafijne kristallen onder hoge druk op het striaeweefsel worden gespoten en onder vacuümdruk afgezogen. Door de pulsbeweging ontstaat er onderhuids een actieve doorbloeding in het huidweefsel. Deze legt de basis voor herstel en genezing van onderhuidse scheuren in het bindweefsel.

Welk resultaat kun je verwachten na striaebehandelingen in kuurverband?

– Minder zichtbare striae en een gladdere, zachte huid
– Optimale genezing met minimale huidschade en wonddiepte
– Opbouw en herstel, de huid heeft een nieuwe huidstructuur gekregen
– Na microdermabrasie is de opname van vitamine C in de huid 20 maal hoger
– Betere ontgifting in het huidweefsel door verbeterde microcirculatie
– Betere aanmaak collageen, waardoor bindweefsel steviger is geworden
– Herstel van vocht/vetbalans, waardoor de huid beter doorlaatbaar is voor werkstoffen

Wil jij ook graag meer weten over de striae kuurbehandelingen van Mooi in Balans!? Maak dan een afspraak en kom langs om je te informeren!

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop