Skinside supplementen

Een mooie huid weerspiegelt je innerlijke gezondheid. Dagelijkse voeding met de juiste bouwstoffen, vitaminen en mineralen is belangrijk om van binnenuit optimale huidverbetering te realiseren.

Huidverbetering met Skin Side
Mooi in Balans! biedt je de juiste basis met innovatieve en effectieve Skin Side voedingsupplementen. Zo ondersteun je huidvernieuwing van binnenuit en werk je op een actieve manier aan je uiterlijke schoonheid.

Doelgerichte voedingssupplementen
A
nti-aging: Een vitale huid op elke leeftijd met supplementen die je huid van binnenuit voeden, rimpels bestrijden en elasticiteit bevorderen
Anti-oxidanten: Voorkom huidschade en pigmentvlekken door je huid te ontgiften van afvalstoffen en te beschermen voor invloeden van buitenaf
Bodycontouring: Activeer je huidstofwisseling en verbeter je huidelasticiteit om je lichaamscontour te verstrakken
Huid, haar en nagels: Een gezonde huidconditie, sterke nagels en glanzend haar realiseer je van binnenuit met specifieke supplementen die de aanmaak van keratine activeren.

Dagelijks gebruik
De Skinside voedingssupplementen zijn een perfecte aanvulling op de schijf van vijf. Voor een goed resultaat gebruik je de supplementen minimaal drie maanden. Deze periode heeft de huid nodig om zich geheel te vernieuwen. Een box supplementen bevat een kuur voor 30 dagen. Dagelijks neem je een basiscapsule in en een in water oplosbaar sachet met essentiële voedingsstoffen voor opbouw en herstel van binnenuit. Een stralende huid en een oppepper van haar en nagels is het resultaat.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Mooi in Balans! voor meer informatie.

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop