Schimmelnagels

Heb je schimmelnagels en helpt het smeren van middelen niet? Tob niet langer met dit probleem! Lasertherapie bij Mooi in Balans! biedt uitkomst voor schimmelnagels. Doorgaans kunnen we je in twee à drie behandelingen van kalknagels afhelpen.

Schimmelnagels
Schimmelnagels of kalknagels is een veelvoorkomende hardnekkige schimmelinfectie in het nagelbed of onder het nageloppervlak van teen- of vingernagels. De aandoening is besmettelijk! Mensen met een chronische ziekte, diabetes, problemen met de bloedsomloop en ouderen kunnen extra vatbaar zijn voor een schimmelinfectie. Een verminderde weerstand, veelvuldig contact met water, zweetvoeten en knellende schoenen spelen ook een rol. De hardnekkige aandoening is lastig te behandelen en verdwijnt niet snel spontaan.

Lasertherapie bij schimmelnagels
Bij Mooi in Balans! in Aalten vind je de nieuwste medische lasertechniek om de schimmel te vernietigen. Lasertherapie is een goed alternatief voor anti-schimmelcrèmes en medicatie die belastend zijn voor lever en nieren. De specialistische laserbehandelingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd huidtherapeut, aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Samenwerking met medisch pedicure
Specialistisch onderhoud en verdunnen van de nagelplaten tijdens de behandelingsperiode is een vereiste om met laser onder dezelfde condities te kunnen werken. Om je het beste resultaat te kunnen bieden, werkt Mooi in Balans! samen met medisch pedicurepraktijk Jeannette Harbers.

Wil je een oplossing voor schimmelnagels? Tob niet langer met het zelf behandelen en maak een afspraak bij Mooi in Balans! voor een vrijblijvend informatief consult bij de laserspecialist.

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop