Rosacea

Rosacea kenmerkt zich door de rode vlekken en ontstoken haarvaatjes met pustels op wangen, neus, voorhoofd en kin. Mogelijke oorzaken van het huidprobleem zijn hormonale veranderingen, hoge bloeddruk, temperatuurverschillen en bepaalde geneesmiddelen. Rosacea is goed te behandelen, maar niet definitief te genezen.

Heb je rosacea en wil je de klachten verbeteren?
Met specialistische behandelingen en Couperosetherapy producten helpt Mooi in Balans! de rosaceahuid zichtbaar te verbeteren en klachten van overgevoeligheid te verminderen en onder controle te houden. Voor het beste resultaat voeren we de behandelingen in kuurverband uit en ondersteunen we met een dagelijks huidverzorgingplan.

Rosacea kent 4 gradaties
De eerste 3 gradaties van rosacea zijn goed te behandelen door de huidexpert van Mooi in Balans! Bij een ernstiger vorm van rosacea krijg je eerst een verwijzing naar huisarts of dermatoloog. Afhankelijk van de diagnose van de arts stelt Mooi in Balans! daarna een behandelplan voor rosaceatherapie voor je op in samenwerking met de dermatoloog/arts.

Rosaceatherapie kuurbehandeling
Na de huidanalyse stel ik een persoonlijk rosaceatherapiebehandelplan voor je op. Hierin zijn behandelingen en producten opgenomen die gericht zijn op het versterken van de vaatwanden, het kalmeren van de huid en het voorkomen van ontstekingen.

Een professioneel therapeutisch behandelplan bestaat uit:
• Kuur neuro-vasculaire behandelingen
• Sobye massage om de bloedcirculatie in dieper gelegen bloedvaten te verbeteren
• Dagelijkse thuisbehandeling

Op termijn geeft een rosaceatherapie mooie resultaten. De huid bouwt meer weerstand op waardoor ontstekingen en roodheid afnemen. De huid oogt in totaliteit rustiger en kan weer stralen! Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop