Over Mooi in Balans!

Praktijk Mooi in Balans! is in Aalten en omgeving een begrip op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Met uiterst fijne behandelingen voor anti-aging, acne, couperose, rosacea en pigmentvlekken is jouw huidconditie snel te verbeteren. Met mijn kennis van actieve werkstoffen, aromatherapie en voedingssupplementen heeft mijn praktijk de juiste behandeling voor de man, vrouw of tiener!

Specialist in huidverbetering
Als gediplomeerd huidspecialiste en gecertificeerd Master Skin Expert ben ik deskundig op het gebied van huidproblemen en huidverzorging. Het hele jaar door volg ik cursussen en trainingen zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Dit houdt mij scherp en geeft inspiratie.

Totaalconcept ‘Lekker in je vel’
Vanuit mijn passie om mensen ‘lekkerder in hun vel’ te laten zitten, heb ik me gespecialiseerd en een totaalconcept ontwikkeld dat aansluit bij mijn holistische visie. Deze visie is gericht op welzijn van de totale persoon en ‘balans in uiterlijke en innerlijke schoonheid’. Het totaalconcept van Mooi in Balans! bestaat uit huidverbetering, coaching en vitaliteit.

Vitaliteitscoach
Schoonheid en gezondheid gaan samen. Daarom speelt gezonde leefstijl een belangrijke rol in de huidverzorging. Als hbo-gediplomeerd therapeut/coach richt ik mij ook op de preventieve gezondheidszorg en help ik je om vitaler in het leven te staan. Met afslanktherapie, voedingsadviezen, persoonlijke ontwikkeling en cognitieve gedragstherapie help ik je fysiek en mentaal weer lekker in je vel te zitten en een optimaal resultaat te bereiken.

Wil je meer weten over de behandelingen, je leefstijl of coaching op ander gebied? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een vakkundig en persoonlijk advies. Ik werk graag met jou samen, zodat jij je doelen bereikt!

Anky Arink

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop