Microdermabrasie

Als gecertificeerd Master Skin Expert is Mooi in Balans! gespecialiseerd in huidverbetering met de Reviderm microdermabrasie Skinpeeler. Microdermabrasie geeft direct een frisse uitstraling en is geschikt voor alle huidsoorten en huidkleuren. De oplossing voor huidproblemen en huidverjonging!

Wat is Reviderm Microdermabrasie Skinpeeling?
Reviderm microdermabrasie is een intensieve, mechanische superpeeling die op grondige wijze dode huidcellen verwijdert. Onder hoge druk slijpen ultrafijne microkristallen dode huidcellen weg. Tegelijkertijd verbetert de werking van vacuümzuigkracht onmiddellijk de huiddoorbloeding. Na een behandeling met microdermabrasie is de huid direct in staat om collageen aan te maken, voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen versneld af te voeren.

Het resultaat
Door aanmaak van collageen worden rimpels van binnenuit opgevuld en neemt de huidstevigheid toe.
Al direct na de eerste behandeling zie je verbetering en verfijning in de huidstructuur! De huid ziet en voelt gladder en mooier. Microdermabrasie in kuurverband geeft het beste resultaat. Na zes tot acht behandelingen zijn al grote veranderingen waarneembaar op rimpeltjes, littekens en pigmentvlekken.

Microdermabrasie huidverbetering is ideaal voor:
• Een droge, schilferige huid
• Een verslapte huid met fijne lijntjes en rimpels
• Een vette huid met grove en verstopte poriën
• Een futloze doffe huid
• Een rokershuid met slechte doorbloeding
• Een zonbeschadigde huid
• Acne en acnelittekens
• Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

Zijn er vervolgbehandelingen nodig?
Als het gewenste resultaat bereikt is, adviseer ik je hoe je de huid met de juiste producten en nabehandelingen het best kunt verzorgen. Mooi in Balans! heeft diverse vervolgbehandelingen om jouw huid ook op de lange termijn in conditie te houden.

Thuisbehandeling
Tijdens en na de microdermabrasiekuur ga je ook zelf actief aan de slag om je huidprobleem te verbeteren. Het thuisbehandelplan is belangrijk voor ondersteuning van de behandelingen en voor behoud van de behaalde resultaten.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over microdermabrasie bij Mooi in Balans!? Maak dan een afspraak!

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop