Littekens

Heb je een litteken overgehouden van een operatie of wond? Of heb je putjes en grove poriën in je gezicht na een periode van acne? Mooi in Balans! helpt littekens te verminderen. De ervaren huidspecialiste van Mooi in Balans! is gespecialiseerd in littekenbehandeling. Zichtbare verbetering van het littekenweefsel door teruggroei van nieuw gezond huidweefsel is het resultaat!

Met welke littekens kan Mooi in Balans! je helpen?
• Hypertrofische littekens, vaak dikke, rode onregelmatige littekens
• Atrofische littekens, zichtbaar als putjes of onderhuidse gaatjes bijvoorbeeld na acne
• Samengetrokken littekens, grote misvormende littekens bijvoorbeeld na verbranding

Maatwerk behandelplan
Een behandelplan voor verbetering van een litteken is maatwerk. Mooi in Balans! stelt een behandelplan op na diagnose en beoordeling van het littekenweefsel. Littekenhandelingen volg je in een kuur. Na de behandeling ontstaat een korst, dit is het genezingsproces. Nadat de huid volledig hersteld is, vindt de volgende behandeling plaats.

Littekentherapie in drie fases:
• Voorbehandeling van het litteken
• Littekenbehandeling in kuur van intensieve Reviderm Skinpeeling met gebruik van cosmeceuticals
• Nazorg thuisbehandeling

Mooi in Balans! is gespecialiseerd in littekenbehandeling. Er zijn mooie resultaten te behalen. Door nieuw huidweefsel wordt littekenweefsel minder zichtbaar en ziet de huid er gezonder uit. Meer weten over littekenbehandeling? Maak een afspraak voor een passend advies bij Mooi in Balans!

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop