Lasertherapie

Voor een snelle, duurzame behandeling van je huidprobleem werkt Mooi in Balans! met de nieuwste diode-lasertechniek.

De lasertherapie bij Mooi in Balans! werkt effectief bij:
• Ongewenste haargroei
• Schimmelnagels
• Couperose
• Lichaams- en beenvaatjes
• Bloedblaasjes

Lasertherapiebehandelingen
Gecontroleerd laserlicht verhit de pigmenten in de haarwortels of bloedvatwanden waardoor deze vernietigd worden. Een speciaal waterkoelsysteem geeft verkoeling tijdens het laseren en vermindert roodheid en overgevoeligheid. De behandeling voelt hierdoor licht tintelend en vrijwel pijnloos. De laser in de praktijk van Mooi in Balans! is veilig, verantwoord en effectief voor een gladde en egale huid!
Lasertherapie is altijd geheel op maat. Voor het beste resultaat volg je de behandelingen in kuurverband. Tijdens de intake brengen we jouw huidprobleem in kaart. Daarbij houden we rekening met je persoonlijke wensen. Je krijgt advies over een behandelplan, dat op jou is afgestemd.

Laserbehandeling door N.V.H. erkend huidtherapeut
Mooi in Balans! werkt samen met Laser Medikos, een medisch lasercentrum. Dit centrum is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Op vaste dagen is een gespecialiseerd huidtherapeute in de praktijk aanwezig. Hierdoor kun je verzekerd zijn van een verantwoord advies, een deskundige behandeling en de juiste nazorg.

Vergoeding lasertherapie 
Laser Medikos is erkend bij zorgverzekeraars. Laserbehandelingen voor overbeharing in het gelaat worden veelal door zorgverzekeraars tot een bepaald maximum vergoed. De hoogte hiervan is afhankelijk van je verzekering en polisvoorwaarden. Een verwijsbrief van de huisarts is vooraf niet noodzakelijk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van lasertherapie of één van de andere specialisaties van Mooi in Balans!? Maak dan een afspraak voor meer informatie!

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop