In 4 stappen naar een mooie huid

Een mooie en gezonde huid is een optelsom van vele factoren. Mooi in Balans! begeleidt jou in 4 stappen naar het beste resultaat.

Stap 1. Huidanalyse/intake
Iedere huid is anders, daarom is bij Mooi in Balans! geen enkele behandeling hetzelfde. Een zorgvuldige huidanalyse geeft inzicht in de eigenschappen en de behoeftes van jouw huid. Tijdens het intakegesprek krijg je inzicht in wat je zelf kunt doen aan huidverbetering. We bespreken de medische gegevens, jouw wensen en verwachtingen en het doel van de behandeling. Ook is er onder andere aandacht voor het voedingspatroon, de leefstijl, darmwerking, stress en sportieve activiteit.

Stap 2. Huidadvies
De eigenschappen van jouw huid bepalen welke behandeling(en) en producten het beste resultaat geven. Je krijgt naast het huidadvies ook een aantal basisprincipes voor een gezonde leefstijl. Wil je naast verbetering van je huid en leefstijl ook nog gezonder en vitaler in het leven staan? Kies dan voor Vitaliteitscoaching. Met een stappenplan naar een gezonder en vitaler leven!

Stap 3. Behandelplan
Mooi in Balans! maakt een professioneel behandelplan dat past bij jouw huid en budget. Met resultaatgerichte behandelingen gaan we aan de slag om jouw huid in topconditie te krijgen.

Stap 4. Huidverzorging
Een gezonde huid is de basis voor een mooie huid. Met een passend huidverzorgingsadvies gaan we zorgen dat jouw huid weer snel in balans komt. Aansluitend krijg je daarom van mij een passend advies voor de thuisbehandeling. Voor maximaal resultaat en verbetering van de huid of huidklachten!

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop