Acne

Acne is een huidaandoening met puistjes en ontstekingen die veelal ontstaat door hormonale veranderingen. Door krabben, knijpen of onjuiste huidverzorging kan acne verergeren en littekens veroorzaken. Laat je acne tijdig behandelen door de huidspecialist van Mooi in Balans!

Acnetherapie, een krachtige aanpak!
Afhankelijk van het type acne en je huidklachten stelt Mooi in Balans! een doelgericht behandelplan voor je op. Een kuur specialistische acnebehandelingen en huidverbeterende producten zijn gericht op vermindering en herstel van de acne.Om tot een goed resultaat te komen, ga je zelf dagelijks je huid verzorgen met een voorgeschreven acnebehandelplan. Het is belangrijk dat je de acnehuid goed verzorgt. Verbetering en herstel van acne is vaak al met vier maanden zichtbaar!

Specialistische acnebehandelingen bij Mooi in Balans! 
– Zuiverende acnedieptereinigingAfbeelding89Afbeelding88
– Chemische enzympeeling 22% en 44%
– Detox acnebehandeling
– Superpeeling met Reviderm microdermabrasie
– Mat & Pure expertbehandeling
– Littekens van acne egaliseren met microdermabrasie skinpeeling

Tarieven acnebehandelingen
De professionele acnebehandelingen van Mooi in Balans! zorgen voor zichtbare verbetering! In de tarievenlijst krijg je een indruk van de behandelingskosten. Voor jongeren t/m 18 jaar hanteer ik een speciaal jeugdtarief van ��������� 35,- per behandeling.

Wil je weten wat ik voor jouw acne kan doen?
Neem contact op en maak een afspraak voor een professioneel advies bij Mooi in Balans!

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop