Huidverbetering

Mooi in Balans!
Praktijk voor huidverbetering & vitaliteit

Huidproblemen en huidverbetering
Ben je toe aan verbetering van de huidconditie? Wil je een vitale en gezonde huid behouden? Specialistisch huidverbeteringspraktijk Mooi in Balans! in Aalten biedt oplossing en resultaatgerichte behandelingen bij huidproblemen, anti-aging, huidverzorging en huidverbetering voor mannen, vrouwen en tieners.

Master Skin Expert huidspecialiste
Als Master Skin Expert is Mooi in Balans! gespecialiseerd in de behandeling van huidproblemen als acne, anti-aging, rimpels, couperose, rosacea, pigmentvlekken en huidverzorging bij kanker. Door samenwerking met erkend artsen en huidtherapeuten bied ik ook paramedische behandelingen en heb ik korte lijnen met de dermatoloog. Bij Mooi in Balans! ben je in deskundige handen.

Professioneel coach
Wil je lekker in je vel zitten en beter met stress om kunnen gaan? Wil je een paar kilo’s overgewicht kwijt en je leefstijl verbeteren? Mooi in Balans! in Aalten gaat verder waar anderen stoppen! Met een concept voor balans in schoonheid, gezondheid en vitaliteit krijg je bij mij een professionele en integrale aanpak die zorgt dat jij je weer fit en vitaal voelt!

Afspraak
Wil je jouw leefstijl verbeteren, je huidproblemen oplossen of je leven op de rit krijgen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Ik ontvang je graag in mijn sfeervolle, moderne praktijk in het centrum van Aalten.

Lekker in je vel zitten, is het doel van Mooi in Balans! Ik laat je graag weer stralen!

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop