Definitief ontharen

Wil je hinderlijke gezichtsharen kwijt? Of wil je graag gladde benen, oksels, rug, buik of bikinilijn? Mooi in Balans! biedt de oplossing voor definitieve ontharing bij mannen en vrouwen met behulp van de medische Diode-laser.

Laserontharing
Diode-laserontharing bij Mooi in Balans! is een succesvolle methode voor definitieve haarverwijdering bij zowel mannen als vrouwen. De laser vernietigt de haarzakjes in de groeifase in gemiddeld zes tot acht behandelingen. Deze veilige techniek vermindert de ongewenste haargroei tot wel 90 %. De Diode-laser is niet geschikt voor witte haren, maar wel zeer effectief voor donkere, rossige en blonde haren die voldoende pigment bevatten.

Voordelen van definitief ontharen met de Diode-laser:
Uiterst veilig

– Effectief
– Voor mannen en vrouwen
– Voor alle huidskleuren en huidtypen
– Snelle behandeltijd

Specialistische huidtherapeut
De medische laserbehandelingen bij Mooi in Balans! worden op deskundige wijze uitgevoerd door een zeer ervaren huidtherapeut, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (N.V.H.).

Vergoeding zorgverzekeraars
Laserontharing in het gezicht bij vrouwen wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Een verwijsbrief van de huisarts is niet noodzakelijk. Interesse? Maak een afspraak voor een deskundig advies voor definitief ontharen.

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop