Couperose

Heb jij last van couperose? Wil je graag een minder rode gevoelige gezichtshuid? Couperose ontstaat door verslapping en verwijding van oppervlakkige adertjes en haarvaatjes. Het is veelal zichtbaar door rode vurige wangen, neus en kin. Mooi in Balans! helpt met therapeutische couperosebehandelingen jouw rode gezichtshuid te verbeteren en te kalmeren.

Couperosetherapie
Met specialistische couperosebehandelingen in kuurverband helpt Mooi in Balans! de bloedcirculatie herstellen en de bloedvatwanden verstevigen. Aanbevolen behandeling voor dit huidprobleem is Couperose-therapie gecombineerd met Reviderm microdermabrasie. Voor het beste huidverbeterende resultaat maakt dagelijkse thuisverzorging met Couperose-therapieproducten onderdeel uit van het behandelplan.

Lasertherapie bij Mooi in Balans! helpt je alvast om de meest storende couperose vaatjes definitief te verwijderen.

Resultaat na couperosekuur
Je merkt dat de couperose is afgenomen, de huid oogt zichtbaar rustiger. De rode gezichtshuid is minder vurig en reageert minder gevoelig. De huid is weerbaar geworden doordat de huidconditie is verbeterd. Nieuwe couperose ontstaat daarom minder snel. Producten met neurocosmetische werkstoffen blijven de huid ontspannen en kalmeren. De huid is egaler en stralender!

Wil je meer weten over de Couperosetherapiebehandelingen? Laat je dan deskundig adviseren en maak een afspraak voor een informatief gesprek.

 

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop