Cosmeceuticals

De huidverbeterende behandelingen voor anti-aging, huidproblemen of huidversteviging werken zeer intensief omdat Mooi in Balans! gebruikmaakt van cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn farmaceutisch ontwikkelde huidverzorgingsproducten met hoge concentraties werkstoffen. Bij uitstek geschikt in onze specialistische behandelingen voor het beste resultaat!

Voordelen cosmeceuticals
De hoge concentraties actieve werkstoffen in cosmeceuticals hebben het vermogen diep in de huid, tot op celniveau door te dringen. Cosmeceuticals bevorderen de doorbloeding en stimuleren de celvernieuwing en de aanmaak van collageen. Zichtbare huidverbetering is het resultaat!

Toepassing van cosmeceuticals
Mooi in Balans! gebruikt de cosmeceuticals van Reviderm voor het oplossen van huidproblemen en anti-aging. In kuurverband combineren we het gebruik van cosmeceuticals veelal met microdermabrasie. Voor het beste resultaat pas je thuis cosmeceuticals toe in serums en concentraten. In korte tijd bereik je een groot resultaat en een vitale frisse huid met een betere doorbloeding. Deze producten werken intensief en geven de huid een boost!

Wil je meer weten over de cosmeceuticals of andere behandelingen van Mooi in Balans!? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.


Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop