Huidverzorging bij kanker

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Behandelingen als bestraling en chemotherapie hebben een behoorlijke lichamelijke en emotionele impact. Gevolgen als haaruitval, littekens na een operatie of veranderingen in de huid- en nagelstructuur kunnen uiterlijke onzekerheid met zich meebrengen. Door uitdroging en vochtverlies kan de huid tijdens de periode met intensieve medicatie erg kwetsbaar en overgevoelig reageren.

Gespecialiseerd in huidverzorging bij kanker
Hoe verzorg ik mijn huid na chemotherapie of bestraling? Wat kan ik doen aan mijn littekens? Hoe kan ik mijn gezicht meer uitdrukking geven? Mooi in Balans! is Anbos gecertificeerd in huidverzorging bij kanker en bevoegd jouw huid te verzorgen na bestraling, hormoontherapie of chemotherapie. Je kunt bij mij terecht voor al je vragen over huidverzorging bij kanker. Met eenvoudige tips zijn veel huidklachten te verbeteren.

Stichting ‘Look Good Feel Better’
De stichting ‘Look Good Feel Better’ verzorgt workshops in ziekenhuizen en voorziet kankerpatiënten van praktisch huidadvies en handige tips onder het motto: Goed verzorgd, een beter gevoel! Mooi in Balans! heeft een intern trainingsprogramma gevolgd bij deze stichting en is geregistreerd om in een vast team workshops voor kankerpatiënten te verzorgen in samenwerking met het Streekziekenhuis Koningin Beatrix.

Heb je vragen over huidverzorging bij kanker?

Neem dan eens contact op met de huidspecialiste van Mooi in Balans! en maak een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek!

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop