Wratten

Verwijder je wratten snel, veilig en pijnloos met Cryotherapie

Heb je wratten, fibromen of andere goedaardige huidletsels en wil je deze ontsieringen graag kwijt? Met Cryotherapie ben je er supersnel, doeltreffend en definitief vanaf! Cryotherapie bij Mooi in Balans! is een succesvolle pijnloze, uiterst vriendelijke wrattenbehandeling en daarom ook zeer geschikt voor kinderen.

Wat zijn wratten en fibromen?
Wratten zijn ruwe, eeltachtige plekken op handen, voetzolen en andere lichaamsdelen. De oorzaak is een virus en verspreiding vindt plaats door huidcontact. De goedaardige aandoening wordt vaak als ontsierend en hinderlijk ervaren. Fibromen of steelwratjes komen veel voor in de hals, oksels, onder de borsten, in liezen of decolleté.

Cryotherapie
De revolutionaire therapie is gelijk aan bevriezing van wratten met vloeibare stikstof. Het voordeel is dat deze behandeling pijnloos en uiterst secuur is, waardoor geen beschadiging van omliggend huidweefsel ontstaat. Na één á twee behandelingen valt het korstje eraf en zijn de wratten of fibromen definitief verwijderd.

Afspraak huidtherapeut
Een ervaren huidtherapeut voert de Cryotherapiebehandelingen bij Mooi in Balans! op deskundige wijze uit. Zij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (N.V.H. ).

Maak nu een afspraak. Een verwijsbrief van de huisarts is niet noodzakelijk.


Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop