Anti-aging

Rimpels en huidveroudering, we krijgen er allemaal mee te maken. Elke vrouw of man wil er goed uit blijven zien. Mooi in Balans! is gespecialiseerd en gecertificeerd huidspecialist in anti-aging huidverbetering. Samen gaan we de strijd aan voor een stevigere, strakkere en vollere huid. Een huid die jeugdiger oogt!

Anti-aging behandelingen 
De anti-aging behandelingen van Mooi in Balans! zorgen voor een algehele verbetering van de huidstructuur. Ze bestaan uit een combinatie van intensieve Reviderm microdermabrasiebehandelingen en hooggedoseerde anti-aging werkstoffen om de huid te stimuleren collageen aan te maken.

Het resultaat van de anti-aging behandelingen:
• de huid krijgt fijnere poriën en wordt elastischer
• de stevigheid van de huid neemt toe
• de diepte van rimpels neemt af

de opname van werkstoffen door de huid wordt geoptimaliseerd
• de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd
• de huidconditie verbetert en de celdeling wordt geoptimaliseerd

Al na de eerste behandeling merkt u een fijner, regelmatiger huidoppervlak en minder zichtbare lijnen en rimpels. Iedere volgende behandeling verbetert het huidbeeld.

Huidveroudering voorkomen
Huidverzorging en huidbescherming zijn belangrijk om pigmentvlekken en huidveroudering door zonschade aan de huid te voorkomen. Bescherm je huid tegen UV-A en UV-B straling. Het dagelijks gebruik van een crème met zonnefilter vertraagt de huidveroudering.

4-stappenplan tegen huidveroudering
Het beste resultaat verkrijg je met het 4-stappenplan tegen huidveroudering van Mooi in Balans!. Een persoonlijke kuur, waarbij we het behandelplan en de behandelfrequentie afstemmen op jouw huidconditie. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Tip!
Twee maal per week gebruik van Enzympeeling met aansluitend een voedend masker geeft jouw huid een boost naast de dagelijkse huidverzorging. Voor het beste eindresultaat kun je dit aanvullen met speciale serums en ampullen.

 


Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau om te geven. Geef een cadeaubon van 10,- 25,- of 50,- euro. Leuk om te krijgen! Klik hier

Webshop